קונדיטוריה זה מדע מדוייק
כל מרכיב חייב להיות בזמן הנכון ובמינון מדוייק
קבלו מתכון לקינוח מושלם שהוא הגשמת חלום: 25 שנות אהבה, 10 שנות חישובים ותכנונים, קמצוץ געגוע לבן אדם קרוב מאוד, להוסיף החלטה גורלית אחת, על זה 3 שנות לימוד ב-4 מדינות שונות.
המרכיב היחיד שלא דורש מדידה הוא דמיון. ואז נשאר להמתין בסבלנות ויתקבל קינוח מושלם…
השף ומייסד הבוטיק שלנו היה עובד הייטק מצליח למשך שנים. ב-2013 החליט לעשות מהפך בחיים והלך ללמוד קונדיטוריה (כמו שאמא שלו ז"ל הייתה). הוא למד כמה שנים, גם בארץ וגם בחו"ל, חיפש חומרים ברמה הכי גבוהה, המציא והרכיב מתכונים, בחר מיקום מושלם וב-2016 פתח את הקונדיטוריה.
למה המקרון שלנו?
היום אנחנו מציעים עוגיות מקרון במגוון טעמים גדול – מעל 30. יש לנו טעמים קלסיים כמו שוקולד, וניל, פיסטוק וכו' ויש טעמים מיוחדים שלנו – והם בזוקה פטל, תות שמפניה, גבינה כחולה ואגוזים, לאבנה זעתר ועוד. יש לנו גם גרסאות שלנו לעוגות מפורסמות – אופרה (שוקולד קפה), יער שחור (שוקולד פירות יער) ועוד. כל חודש יש גם טעם נוסף ומיוחד.
נשמח להציע טעימות ולרכוש מארזים במגוון גדלים בחנות שלנו שנמצאת בנווה צדק הציורית, בכתובת שבזי, 61 ת"א.
אפשר להשאיר פה את הפרטים או לחייג ל- 03-9031121 או 054-4930697
(גם לשיחות WhatsApp)